Go to content

Main menu:

“Rudolph Grabijn van Back2Base Publishing is niet alleen de uitgever, die op voortreffelijke wijze ontwerp, druk en distributie van mijn boek heeft aangestuurd, tijdens het schrijfproces was hij een klankbord en kwam dikwijls met frisse ideeën aangaande de lijn en de structuur van het boek, zonder zichzelf op de voorgrond te zetten was, en is, hij een betrouwbare steun en toeverlaat voor mij als schrijver”
Peter den Dekker, auteur van “The Dynamics of Standing Still”

“Bij het schrijven van een eigen boek realiseer je je niet wat er allemaal bij komt kijken. Om mijn eigen boek ‘Meester van de wind’ drukklaar te krijgen ging ik in zee met Rudolph Grabijn van Back2Base. Rudolph liet zien dat hij een goede kijk heeft op tekst en op afbeeldingen. Wanneer ik het niet helemaal met hem eens was kwam hij altijd met een argument dat me weer aan het denken bracht. Hij begreep hoe ik het wilde, strak, no-nonsense en had hierin zijn eigen toegevoegde waarde. Samen zijn we er heel goed uitgekomen en het is dan ook een prachtig boek geworden”
Henk Helsper, auteur van “Meester van de Wind”

“Back2Base Publishing is een uitgeverij die veel mogelijkheden biedt:
Efficiënt overleg, ook al in een vroeg stadium, de inbreng van de uitgever ons net steeds op de goede manier bijstuurde. Heldere en creatieve feedback over inhoud en samenwerking met onze vormgever. Verkoopstrategie bij het maken en onderhouden van een website en webshop, weet de weg om tot een heel mooi product te komen voor een lage prijs hebben Rudolph Grabijn ervaren als sympathiek, kritisch, meedenkend, adequaat, snel en soms een beetje eigenwijs..”
Lida Fleur, medeauteur van “IN TEKENBEWEGING ZIJN”

“Rudolph Grabijn noemt zich onder de naam Back2Base service-uitgever: Ik kende die titel niet, maar hij maakt dat, meer dan waar. Bij het schrijven van mijn recent uitgebrachte boek ‘Leiderschap in Contact’ heb ik hem steeds als een ruggensteun, wegwijzer en intermediair ervaren. Met het streven naar kwaliteit hoog in het vaandel, ook als het budget beperkt is  sleept hij er het hoogst haalbare uit. Zo nodig grijpt hij in, brengt een onderdeel van het proces bij iemand anders onder wanneer hij denkt dat dat beter uitpakt. Hij is niet gauw tevreden. Wanneer ik dacht: dat zier er goed uit zo, wist hij nog steeds weer verbeteringen aan te brengen. Hij is in zekere zin ook dwingend: alles moet via hem verlopen zodat niets hem ontgaat; en als hij vond dat ik te lang ergens in bleef hangen stimuleerde hij het perfectionisme even los te laten en er een punt achter te zetten. Ik ben ongelooflijk tevreden over het resultaat en daar heeft Back2Base een grote bijdrage aan geleverd”
Dries Oosterhof, auteur van “Leiderschap in Contact”

"As a first time author the prospect of writing book is both daunting and exciting. I was supremely lucky to find the support of Rudolph Grabijn. From our first meeting he created an atmosphere of trust and made it clear that intuition played an important role in his evaluation and decision-making. During the lengthy process I found him to be supportive, encouraging and stimulating. His comments over the necessity of having a clear structure were extremely valuable and his guidance over format and layout equally useful. I am extremely grateful to him for his faith in turning an idea into a reality".
William Dashwood author of “This Precious Jewel”

"Een boek schrijven is een gevecht. Als auteur van het boek ´Het gevecht tussen je oren - Mindboxing®´ kan ik daar over meepraten. De eerste paar ronden van het schrijven vallen nog wel mee. De echte klappen vallen pas aan het einde van de wedstrijd, wanneer de vormgeving, het drukken en de verkoop begint. Rudolph Grabijn was voor mij een onmisbare helper in de ring. Hij wapperde op de juiste momenten met de handdoek en smeerde vaseline boven mijn ogen, zodat ik op mijn benen bleef staan. Zonder zijn advies had ik nu niet met twee handen boven mijn hoofd een topboek vastgehouden"
Jan Sleijfer, auteur van “Het gevecht tussen je oren: Mindboxing”

Copyright RMG 2010-2022
Back to content | Back to main menu